Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari. Od prvog dana smo, kao mantru, ponavljale da ne želimo da se profilišemo samo u jednoj disciplini i iznova radimo slične stvari. Zato smo se i nazvale Multipraktika. Želele smo nove izazove, nove frke i iskušenja, jer su mogućnosti za scenografisanje bezbrojne. Izgleda da nas je svemir definitivno čuo i bacio u vatru. Poslednja u nizu zabavnih stvari koje smo radile je izrada scenografije za fotografisanje nove letnje kolekcije torbi domaćeg brenda “Arhum design”.

Iz ogromnih prostora u kojima smo radile prethodnih nedelja, prešle smo u mali foto studio, a umesto elemenata koji treba da se svide posetiocima, kreirale smo male elemente da se “svide” oku kamere. U inat sivom beogradskom nebu, napravile smo pravu tropsku atmosferu u pastelnim bojama.

Kada nam je dizajnerka Anja pokazala nove torbe, prva asocijacija nam je bila – Malibu Barbi, kultna lutka iz sedamdesetih.

Ta mršava preplanula plavuša, kada bi bila stvarna osoba, sigurno bi imala sve ove torbe.

Parkirala bi svoj preskupi kabriolet negde blizu okeana i prošetala obalom, dok se surferi okreću za njom. U jednoj ruci žuti peškir, a u drugoj Arhum torba. Komarci joj ne bi smetali jer ih tamo u Kaliforniji nema. Ne znamo zašto ih nema. Ne znamo ni od čega živi Barbi. To nam nije ni bilo važno. Važno je bilo da napravimo letnji pastelni Malibu vizual. Prostoriju u kojoj je savršeno imaginarno kalifornijsko leto. Onda je došlo i pravo leto, a nas tri jedva čekamo jesen da se rashladimo i žalimo za još jednim letom koje je tako brzo prošlo.