Ko smo mi?

Mi smo Milica, Marija i još jedna Milica.

Pre nego što smo osnovale Multipraktiku, zajedno ili pojedinačno kreirale smo više desetina scenografija i kostima za pozorišta, filmove, popularne TV formate, muzičke spotove i reklame. Osmislile smo, organizovale i dekorisale brojna venčanja, korporativne proslave, promotivne događaje, sajamske štandove i izloge u zemlji i inostranstvu.

Kako su projekti na kojima smo radile vremenom počinjali sve više da liče jedni na druge, a mi nismo imale mogućnosti da na to utičemo u dovoljnoj meri, odlučile smo da prestanemo da “tezgarimo” i počnemo da koristimo svoj pun potencijal. Udružile smo se i tako je 2018. nastala Multipraktika.

Već o prvom venčanju koje smo kreirale kao Multipraktika pisao je najpoznatiji svetski magazin za alternativna venčanja – Rocknroll Bride, a to je bio prvi (i za sada poslednji) put da su izveštavali iz ovog dela sveta.

Od tada Multipraktika organski raste. Kompanijama kreiramo originalne događaje i scenografiju za foto editorijale vodeći računa da svaki segment organizacije i dekoracije bude u skladu sa atributima brenda. Sa istom posvećenošću prilazimo i dekoraciji venčanja i rođendana, uvažavajući lične afinitete klijenata i ambijent u kojem se događaji odvijaju.

Znamo da ima još mnogo prostora za napredak. Želimo još veće izazove. Želimo da se još više udaljavamo od naših zona komfora. Želimo događaje o kojima se priča dugo nakon što se završe.

I na kraju, rizikujući da zazvučimo kao misice koje žele “mir u svetu”, poručujemo da želimo da svet bude lepše mesto zbog ovoga što radimo. Znamo da to možemo. Javite nam se da u toj misiji učestvujemo zajedno.