Ko smo mi?

Agencija Multipraktika

Mi smo Milica, Marija i još jedna Milica.

Pre nego što smo osnovale Multipraktiku, zajedno ili pojedinačno kreirale smo više desetina scenografija i kostima za pozorišta, filmove, popularne TV formate, muzičke spotove i reklame. Osmislile smo, organizovale i dekorisale brojna venčanja, korporativne proslave, promotivne događaje, sajamske štandove i izloge u zemlji i inostranstvu.

Konačno, 2018. smo da udružene krenemo u preduzetničku avanturu i rodila se Multipraktika, naša mala ženska agencija za scenografiju i produkciju. Svemir nam je javio da smo na pravom putu kada je već o prvom venčanju koje smo kreirale kao Multipraktika pisao je najpoznatiji svetski magazin za alternativna venčanja – Rocknroll Bride. Bilo je to prvi (i za sada poslednji) put da su izveštavali iz ovog dela sveta.

Od tada Multipraktika organski raste. Zajedno sa velikim timom spoljnih saradnika: producenata, floralista, dizajnera, umetnika i malih zanatlija, kreiramo originalne događaje za kompanije i scenografiju za foto editorijale vodeći računa da svaki segment organizacije i dekoracije vizuelno komunicira u korist brenda. Sa istom posvećenošću se bavimo dekoracijom venčanja i rođendana, uvažavajući lične afinitete klijenata i ambijent u kojem se događaji odvijaju.

Kada je pandemija potpuno paralisala event industriju, nismo se zaustavile. Kreirale smo brojne foto editorijale u izolaciji i lansirale sopstvenu linuju kraft proizvoda da “ostanemo u formi”, a sad smo ponovo spremne za nove izazove, za pomeranje granica, za kreiranje scenografija, dekoracija i originalnih događaja o kojima će se dugo pričati i nakon što prođu.

Naša borba da svet bude lepše mesto, zbog čega smo se i školovale za ovaj poziv, se nastavlja. I ovaj naš sajt je deo te borbe. Ovde ćemo nesebično sa vama deliti znanja, iskustva, sitne scenografske hackove, “insajderske” informacije i vodiče koje vam mogu biti od koristi ukoliko želite da sami kreirate dekoraciju ili organizujete kvalitetno fotografisanje.

A sve vas kojima je potrebna profesionalna scenografija za snimanje i fotofrafisanje ili planirate organizaciju važnih poslovnih i ličnih događaja, pozivamo da nam se javite, da zajedno stvaramo.